[Team] Charlotte

[Team] Charlotte


Charlotte is onze tassen maker en kan je vaak vinden achter de leer naaimachine, om de mooie monsak tassen te stikken.

 

Hoe ben je bij monsak terecht gekomen?

Het begon doordat ik bij een vriendin aan het eten was, en ik naast Margriet zat. Omdat ik een keramist en creatief persoon ben, hebben Margriet en ik veel raakvlakken. Een aantal maanden later zag ik dat Margriet op zoek was naar een naaister en toen heb ik contact opgenomen met haar. Sinds de zomer van 2018 ben ik onderdeel van het monsak team.

 

Waarom hoor jij bij de monsak familie?

Ten eerste ben ik blij dat ik met mijn handen kan werken. Om een materiaal te begrijpen en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn. Ten tweede, een mooi ambacht uitvoeren en ontwerpen is iets dat volgens mij tegenwoordig een zeldzaamheid is geworden. Bij monsak denk ik dat we dit proces allemaal begrijpen en dezelfde mentaliteit delen.

 

Wat is je favoriete model en waarom?

Sak 7 Groot en Klein, omdat ik Deens ben en daarom veel naar Denemarken reis. De rugzak is ruim! Bovendien, het heeft een aantal goede vakken voor kleine spullen, en daarnaast is er ook ruimte voor een laptop en kleding als je op reis gaat. Daarom is de tas praktisch en bovendien vind ik het ontwerp natuurlijk erg mooi! Het ziet er zo mooi uit en ik voel me cool als ik het op/bij me heb.

 

Hoe ziet jouw ideale weekend eruit?

Zoals eerder vermeld doe ik aan keramiek, ik heb een klein bedrijfje aan huis met maar één werkgever, ik. Ik ben aan het werk in de achtertuin in onze schuur. Hier maak ik al mijn creaties als ik tijd heb. Ik heb ook een zoontje en een vriend die ik ook veel van mijn aandacht wil geven, dus het zou een combinatie zijn van keramiek maken en familietijd zou ik zeggen. Je kunt mijn keramiek bekijken als je nieuwsgierig bent op instagram via ck_ceramics, en natuurlijk volg me dan kun je ook zien wat ik aan het doen ben.

 

Welke skill wil jij nog graag leren?

Bij Monsak valt nog veel te leren. Het leer als materiaal is niet het gemakkelijkste materiaal, net als klei is het erg lastig. Steeds beter worden in naaien is altijd een doel en daarnaast leer ik veel van Margriet. Het runnen van een eigen bedrijf vind ik erg interessant en ik weet zeker dat ik er veel van kan leren.

×