[Team] Lisette

[Team] Lisette

Lisette begon haar carrière bij monsak als stikker maar ging als snel foto’s maken van de tassen..op de zolder van Margriet. Inmiddels heeft ze haar eigen mini foto studio, in het atelier.

 

Hoe ben jij bij monsak terecht gekomen?

Vriendin van mij kende Margriet en wist dat ze mensen zocht om tassen te maken en ben toen begonnen met wat uurtjes per week stikken. 4 jaar later doe ik 1 dag per week de fotografie en stik ik eigenlijk nooit meer.

 

Waarom hoor jij bij de monsak familie?

Bij een klein bedrijf voel je je meer betrokken bij het hele proces en kan je veel meedenken met andere aspecten dan alleen maar de fotografie, bij monsak kan dat. En heb altijd al iets met leer gehad en vind het leuk om creatief bezig te zijn en hier kan dat.

 

Wat is je favoriete model en waarom?

Sak 8, fijne grote shopper en met een extra zakje voorop wat erg handig is. En daardoor vind ik hem visueel ook interessanter dan zonder iets op de voorkant. Als extraatje heeft Margriet er nog korte hengsels op gezet zodat ik hem aan mijn stuur kan hangen, heel handig.

 

Hoe ziet jouw ideale weekend er uit?

Lekker lunchen/koffie doen met vriendinnen, naar een rommelmarkt en daar leuke spulletjes scoren. En natuurlijk lekker lang in bed liggen.

 

Welke skill wil jij nog graag leren?

Indesign & Illustrator programma’s leren beheersen.

×