[Tas op maat] Friederike

[Tas op maat] Friederike

 

 
Dit vindt Friederike van haar droomtas:

"De perfecte werk tas, eindelijk! Zo happy! Margriet heeft mijn tas helemaal naar mijn wensen gemaakt. Ik zocht een mooie werktas voor het leven; met veel ruimte, handig in gebruik, maar die er ook professional uitziet.

Ze heeft het perfecte format gemaakt met allemaal aparte vakken zodat ik niets kwijtraak in de grote tas. Tevens wilde ik een elegante schoudertas, maar vind ik een rugzak ook wel zo handig om te reizen. Margriet kwam met een heel goed systeem waarbij ik de rugzak banden met een musketon eraf kan halen onderaan en in een mooi zijvak kan stoppen, zodat ze niet in de weg hangen. Dit systeem zit vaak niet goed op je rug, maar omdat alles op mij is afgesteld kan ik zelfs met een volle tas makkelijk zo op de fiets springen. Dus echt de perfecte 2 in 1.

Zo'n tas is niet in een keer bedacht en afgestemd, daarbij is het fijn dat Margriet een leuk en gezellig persoon is die duidelijk communiceert over wat je kan verwachten. Ze heeft heel veel mooi leer liggen op het atelier waaruit je kan kiezen en het is allemaal recyclet en gaat super lang mee (weet ik van mijn andere Monsak tas)!

Als ik weer een tas nodig heb dan zal ik eerst naar Margriet gaan!"

 

Zelf een (rug)tas op maat laten maken? 

 

Lees hier alle info, of boek meteen een Design Date.

 

Bekijk op google wat klanten over ons zeggen.

×