Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij, stuur een berichtje en dan beantwoord ik je vraag... Heb je een specifieke vraag over workshops? Stuur dan een berichtje via workshops@monsak.nl.

Algemeen

Kan ik bij het atelier langskomen?

Je bent altijd welkom in het atelier. Om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat, bekijk hier de openingstijden.

Ik zou graag bij jou stage willen lopen, kan dat?

Helaas heb ik geen plek of tijd voor een of meerdere stagaires en neem ik deze niet aan.

Dus hierover geen mail. Want door gebrek aan tijd kom ik er niet aan toe om deze te beantwoorden.

Workshops

Wat voor workshops geven jullie?

Tijdens onze workshops leer je een tas maken van gered leer™. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, zoals een mini schoudertasje of heuptasje, een crossbody tas of een shopper. Bekijk hier een overzicht van alle workshops.

Can I also join a workshop eventhough I don't speak Dutch?

We can help you in English, so you are very welcome.

Wanneer zijn jullie workshops?

De workshops zijn in het weekend. Wil je liever doordeweeks, geen probleem dan boeken we dat overleg in. Neem even contact met ons op.

Ik heb geen ervaring met naaimachines, kan ik meedoen?

Iedereen kan dit. Ook jij! Ervaring is niet nodig want die mag je van ons lenen. Tijdens de workshop heb ik alle aandacht voor jullie en beloof ik je dat je apetrots de deur uit loopt met een tas. Zelf gemaakt. Wel is aan te raden om te beginnen met de workshop mini!

Hoe gaat een workshop in zijn werk?

In deze video krijg je een goed beeld van hoe de workshop eruit ziet.

Kan ik met vriendinnen/collega's oid een privé workshop boeken?

Ja dat kan zeker, je kan kiezen uit verschillende data en dan zie je hoeveel plekken daar nog voor vrij zijn. Wil je echt met meer mensen komen of op een afwijkende tijd (bv doordeweeks), neem dan contact met ons op of vul dit formulier in, dan kunnen we daar in overleg een maatwerk workshop voor maken met jou. 

Kan ik zelf een kleur leer kiezen?

Ja, graag zelfs, want wij willen dat jij je eigen tas samenstelt waar jij blij van wordt. Je kan niet alleen je eigen kleur gered leer™ kiezen, maar ook je eigen ritsen, garens en hengsel. En je kan er zelfs voor kiezen om je tas met verschillen soorten gered leer™ te maken. 

Werk je in de workshops ook met gered leer™?

Ja, alles wat we met leer maken in het atelier is van gered leer™. Dit zijn partijen leer die worden afgekeurd door hele strenge regels van grote modehuizen. Wij redden dit leer, we snijden om beschadigingen heen en verwelkomen alle kleuren die zij links lieten liggen.

Zijn de workshops rolstoelvriendelijk?

Helaas niet, je werkt aan een hogere tafel en de machines zijn niet ingericht op rolstoelen.

Onderhoud

Hoe kan ik mijn monsak tas het beste onderhouden?

We vertellen je graag over hoe je jouw sak goed kan verzorgen. Zodat hij jaar na jaar na jaar mooi blijft. Bekijk alle tips & tricks hier.

Wat als er iets aan mijn tas, die ik tijdens de workshop heb gemaakt, kapot gaat?

We leggen heel duidelijk uit wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Gaat er een stiksel los, kun je dit het beste (aan de achterkant) met secondenlijm vastzetten. We geven geen garantie op tassen die je zelf maakt. Goed naar de juf luisteren dus ;)

Repareer je ook andere tassen?

Nee, helaas. Je kan daarvoor naar een schoenmaker.

Gift cards

Verkopen jullie ook monsak gift cards/waardebonnen?

We verkopen cadeaubonnen van verschillende bedragen (€10, €25, €50 and €100). We verzenden de cadeaubon naar jouw verzendadres, we kunnen hem ook voor jou naar een ander adres versturen met een leuke handgeschreven boodschap erbij! De cadeaubon zal binnen een werkdag worden verstuurd. Onze cadeaubonnen hebben een geldigheid van een jaar. De cadeaubon kan voor een workshop worden verzilverd.

Monsak leer atelier

Stuur een berichtje of kom langs.

Orteliusstraat 15-D 1057 AR Amsterdam

Bekijk de actuele openingstijden hier.

×