Kom je zelf een tas maken in ons atelier?

Workshop leren tas maken Amsterdam

Wil jij een workshop tassen maken volgen? Dan ben je bij ons aan het goeie adres. Maak zelf een schoudertasje of heuptasje in een halve dag. Of maak een rugtas of shopper in een hele dag.

Bij ons maak je een duurzame tas van gered leer™️

Heb je een vraag over de workshops, stuur dan een berichtje.

Boek een creatief uitje met jezelf of met vriendinnen

Jij wilt iets nieuws leren. Jezelf te prikkelen.

Weg van die computer of telefoon en met je handen iets moois maken.

Ik beloof jou een waanzinnige nieuwe ervaring. Jij zal jezelf verbazen over wat je eigenlijk al kan.

Ik neem je mee, stap voor stap naar het eind doel. Wedden dat je zelf tassen kan maken!

Het gaat je een briljant gevoel geven dat je zoveel meer kan dan je denkt.

Na een fantastische dag loop jij het atelier uit met een tas waarvan je niet gelooft dat jij de maker bent.

Wist je dat mijn gemiddelde beoordeling een 9.7 is? Als dat geen bewijs is!

Leren tas maken

Ik vind het geweldig om iets moois te maken met mijn handen. Helemaal als je er gelijk de deur mee uit loopt.

Tijdens onze workshops tassen maken leren wij jou hoe je zelf een schoudertasje maakt of een shopper/rugtas. Ook als je 2 linker handen hebt! 

We hebben inmiddels duizenden deelnemers aan de slag gezet en iedereen ging apetrots de deur uit met een bruikbare tas!

Als klap op de vuurpijl maak je een duurzame tas. Bij monsak gebruiken we alleen gered leer™️. Dit zijn partijen leer die worden afgekeurd door beschadigingen of kleurafwijking. Daar snijden wij makkelijk om heen.

Bekijk hier de veelgestelde vragen, zoals veiligheidsmaatregelen.

Volg een cursus tassen maken in Amsterdam

Bij monsak krijg je kwaliteit! Jij maakt je tas van A tot Z. De groepen zijn max 4 personen - tenzij je eigen privé groep - dus je krijgt waanzinnig veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Dit gaan we doen:

• Ik leg je in de watten met de lekkerste koffie, thee en Tony chocolaatjes (en bij de workshop maxi krijg je een heerlijke lunch).

• Je kiest tussen een schoudertasje/een heuptasje of rugtas/shopper. Bekijk ze hier.

• Kies je uit meer dan 50 kleuren leer en je snijd dit zelf! Bepaal zelf details zoals garen en rits je aan het werk gaat.

• Ik help je bij elke stap. Iedereen kan dit. Ook al geloof je dat nu nog niet.

• Na de workshop heb jij zelf een tas(je) gemaakt die je gelijk kan dragen.

Bij ons geen juffen die je het werk uit handen nemen om grotere groepen te kunnen herbergen. Wij zetten je aan het werk zodat jij je tas he-le-maal zelf hebt gemaakt!

workshop-mini

Zelf een schoudertasje maken?

Plan een gezellig uitje samen met een vriendin, moeder of collega. Bijkletsen én iets leuks maken. Tegelijkertijd.

Maak je eigen heup- of schoudertasje van gered leer in mijn atelier in Amsterdam.

Je maakt de tas van A tot Z. Je snijdt zelf het leer en stikt hem in elkaar achter de naaimachine. Allemaal onder supporting en ontspannen begeleiding.

Investering: €117 pp.

De prijs is inclusief:

• incl koffie, thee en lekkers

• gezellig persoonlijke begeleiding en kleine groepen

• waanzinnig trots het atelier uit lopen met je zelf gemaakte tas.

hier kun je alvast de sfeer proeven en inspiratie vinden

workshop-maxi

Zelf een grote tas maken?

Klaar voor het grotere werk? Maak je eigen shopper of rugtas.

Tijdens een heerlijke creatieve dag in mijn inspirerende atelier ga jij zelf een grote tas maken van gered leer.

We leren je alle stappen, van begin tot eind ga je zelf aan de slag onder persoonlijke begeleiding. Je maakt een tas die je gegarandeerd gaat dragen.

Investering: €257 pp.

De prijs is inclusief:

• incl koffie, thee en lekkers & luxe lunch

• gezellig persoonlijke begeleiding en kleine groepen

• je gaat aan het einde niet geloven dat je deze tas zelf hebt gemaakt

hier kun je alvast de sfeer proeven en inspiratie vinden

monsak leer atelier

Stuur een berichtje of kom langs.

Orteliusstraat 15-D 1057 AR Amsterdam

Vind onze actuele openingstijden via Google.

Workshop tas maken

Creatieve workshop Amsterdam

Boek een workshop en krijg een kijkje in de magische wereld van tassen maken. Ik hoor vaak zoveel verbazing tijdens de workshops. ‘Goh, ik wist niet dat dit allemaal met de hand werd gedaan’. Mensen denken snel dat aan alles een machine te pas komt, maar dat zijn wij, die machines. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen een inkijkje in het maakproces krijgen zodat je niet alles voor lief neemt. Hopelijk ga je daardoor de ambacht meer waarderen. 

Ik vind duurzaamheid erg belangrijk. Daarom maak ik tassen op maat. Dit is een tas die jarenlang mee gaat omdat het aan al jouw eisen voldoet. Ik weet zeker dat deze tas je lievelingstas wordt. Ik maak de tas van gered leer. Dit is een geweldig materiaal, het is ijzersterk, wordt prachtig door de jaren heen en is makkelijk te repareren. Tuurlijk is die eerste vlek pijnlijk, maar daarna ga je ervan houden, met al zijn imperfecties. 

Zelf tassen maken

Ook als je twee linkerhanden hebt hoef je je geen zorgen te maken. Ook deelnemers met nul ervaring kunnen de sterren van de hemel stikken. Jij loopt het atelier uit met een one-of-a-kind tas die niemand anders heeft. 

Monsak workshops hebben een prijskaartje. Wij staan voor kwaliteit boven kwantiteit. Bij ons geen massale groepen of half werk. Bij ons ben je in goede handen én loop je het atelier uit met een 100% zelfgemaakte tas!


Cursus tassen maken
Goede redenen om een workshop te boeken:

- om tijd samen met een vriendin in te plannen, die je al een tijd niet hebt gezien, waarbij je ook nog eens iets gaafs maakt.

- als cadeau voor je moeder/dochter/beste vriendin/tante omdat jullie iets willen vieren.

- voor een kleinschalig vrijgezellenfeest (±15 personen), waarbij je met elkaar een tasje maakt. Dit kan in het atelier maar ook op locatie.

- omdat je zin hebt om uit je hoofd te komen en iets nieuws wil leren.

- omdat je helemaal into duurzaamheid bent en graag wil weten hoe een tas in elkaar zit.

- wanneer je een tasje helemaal naar je eigen smaak wil maken.

Een creatieve workshop volgen kan erg leuk zijn en goed voor je geest. Ons brengt het maken van een tas helemaal in het hier en nu. Lees hier hoe Bedrock dat ook ervaren heeft in ons atelier.


Een workshop tas maken is ook een perfect uitje om samen met je vriendin, zus of moeder te plannen. De workshop is ook een originele activiteit tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen of als bedrijfsuitje. Kletsen én je eigen unieke tas maken, wat wil je nog meer. Heb je hier interesse in? Laat het mij hier weten en dan kijken we hoe en wanneer we een unieke creatieve workshop kunnen inplannen, speciaal voor jullie op maat.

Creatief uitje voor vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje

In overleg kunnen wij de (no-sew) accessoire workshops ook op locatie geven. Zo hoeven jullie niet naar ons toe te komen maar komen wij naar jullie. Wij zullen een groot aanbod van leer, fournituren en tools meenemen. Het enige wat wij hiervoor nog hebben is een ruimte. Hiervoor worden eventueel extra reiskosten berekend. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op alle mogelijkheden voor jouw groepsuitje met collega’s, familie of vriendinnen.

Gered leer

Kom je een tas maken dan werk je alleen met gered leer. Daar worden alle monsak tassen ook van gemaakt.  Gered leer is een verzamelnaam voor partijen leer die worden afgekeurd door hele strenge regels van grote modehuizen. Het kunnen ook testhuiden zijn of restpartijen. Wij redden dit leer, we snijden om beschadigingen heen en verwelkomen alle kleuren die zij links lieten liggen. Een duurzame manier om dit leer een tweede leven te geven. Lees meer over mijn werkwijze hier.

Tas op maat laten maken

Wil je toch graag het werk aan mij overlaten? Dan kan ik voor jou een tas op maat maken. Mijn passie is om jouw lievelingstas te maken. Ik heb mijn eigen lievelingstas - de rugzak -  in de webshop staan. En maak met heel veel liefde ook de jouwe. Of het nou een model is die we personaliseren of een heel eigen model van jou maken, alles kan! Weet je nog niet precies wat je wil? Doe dan de quiz. We kunnen hierover brainstormen, dat kan live in het atelier of tijdens een video belafspraak. Dit noem ik een design date, plan hem via dit formulier in. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat, bekijk deze video

Wil je een keer langskomen in het atelier? Je bent altijd welkom. Bekijk hier de actuele openingstijden, zo sta je nooit voor een dichte deur. Heb je een vraag, mail me dan. 

×