Kom je zelf een tas maken in ons atelier?

Workshop Amsterdam: leren tassen maken

Mini tas maken €127 | Crossbody tas maken €187 | Shopper maken €177 |

Ben je op zoek naar een leuke workshop in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goeie adres! Bij de workshops van Monsak maak je een duurzame tas van gered leer™️. Dat is niet alleen super leuk om te doen, maar het is ook nog een duurzame activiteit!

In ons inspirerende atelier in Amsterdam, krijg je tijdens de workshop de kans om met gered leer™️ aan de slag te gaan en je eigen duurzame tas te creëren. Het is niet alleen een leuke activiteit, maar het draagt ook bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik.

Ons ochtend- of middagvullende programma is ontworpen om écht de ambacht van leerbewerking te ervaren. Wij begeleiden je bij elke stap, van het kiezen van het perfecte stuk gered leer™️ tot het creëren van een tas die volledig uniek is en past bij jouw stijl.

Naast het feit dat je naar huis gaat met een prachtige, zelfgemaakte tas, biedt onze onwijs leuke workshop in Amsterdam ook een kans om je creativiteit te ontdekken, te ontwikkelen en te delen met anderen. Het is niet alleen een activiteit, maar écht een cadeautje voor jezelf.

En zeg nou zelf, hoe gaaf is het als mensen vragen: "Wauw, waar heb je die prachtige leren tas vandaan?" Dat je dan kunt antwoorden met: "Mooi hè, heb ik zelf gemaakt bij Monsak!".

Je kunt tijdens deze workshop in Amsterdam uit verschillende soorten tassen kiezen:

Mini tas maken - €127 | Crossbody tas maken - €187 | Shopper maken - €177

Haantje de voorste zijn?

Wil je de hoogte blijven van nieuwe data in 2024 & verse Monsak nieuwtjes? Vertel me waar ik je over mag mailen.

Boek een creatief uitje met jezelf of met vriendinnen

Jij wilt iets nieuws leren. Jezelf te prikkelen.

Weg van die computer of telefoon en met je handen iets moois maken.

Ik beloof jou een waanzinnige nieuwe ervaring. Jij zal jezelf verbazen over wat je eigenlijk al kan.

Kom een workshop leren tassen maken volgen.

Ik neem je mee, stap voor stap naar het eind doel. Wedden dat je zelf tassen kan maken!

Het gaat je een briljant gevoel geven dat je zoveel meer kan dan je denkt.

Na een fantastische dag loop jij het atelier uit met een tas waarvan je niet gelooft dat jij de maker bent.

Wist je dat mijn gemiddelde beoordeling een 9.7 is? Als dat geen bewijs is!

Leren tas maken

Tijdens onze workshop tassen maken leren wij jou hoe je zelf een schoudertas/crossbody tas maakt of een shopper/rugtas. Ook als je 2 linker handen hebt! 

We hebben inmiddels duizenden deelnemers aan de slag gezet en iedereen ging apetrots de deur uit met een bruikbare tas! Lees hier de reviews.

Als klap op de vuurpijl maak je een duurzame tas. Bij monsak gebruiken we alleen gered leer™️. Dit zijn partijen leer die worden afgekeurd door beschadigingen of kleurafwijking. Daar snijden wij makkelijk om heen.

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

If you want to join a workshop but you don't speak Dutch, you're also very welcome, we can help you in English as well.

Volg een cursus tassen maken in Amsterdam

Bij Monsak krijg je kwaliteit! Jij maakt je tas van A tot Z. De groepen zijn max 4 personen - tenzij je je eigen privé workshop leren tassen maken boekt - dus je krijgt waanzinnig veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Dit gaan we doen:

• Ik leg je in de watten met de lekkerste koffie, thee en Tony chocolaatjes.

• Je kiest een model wat je wil maken. Bekijk ze hier.

• Kies je uit meer dan 30 kleuren leer en je snijd dit zelf! Bepaal zelf details zoals je rits voor je aan het werk gaat.

• Ik help je bij elke stap. Iedereen kan dit. Ook al geloof je dat nu nog niet. Lees hier de reviews van de workshoppers die je voorgingen.

• Na de workshop heb jij zelf een tas(je) gemaakt die je gelijk kan dragen.

Bij ons geen juffen die je het werk uit handen nemen om grotere groepen te kunnen herbergen. Wij zetten je aan het werk zodat jij je tas he-le-maal zelf hebt gemaakt!

workshop-mini

Zelf een schoudertasje maken?

Model: Kleine schoudertasje of heuptasje in een ronde of vierkante vorm

Afmeting: 16 x 22 x 4 cm

Investering: €127 of €42,33 p.p.

(in 3x te betalen)

Duur: 3 uur

workshop-sak 9

Crossbody tas maken

Model: Prachtige crossbody tas met veel vakjes en verstelbare schouderband

Afmeting: 22 x 30 x 5.5 cm

Investering: €187 of €62,33 p.p.

(in 3x te betalen)

Duur: 4.5 uur

Workshop-sak 3

Schoudertas maken

Model: Halve maan schoudertas met brede band. Hengsel lengte naar wens te maken

Afmeting: 22.5 x 36 cm

Investering: €187 of €62,33 p.p.

(in 3x te betalen)

Duur: 5 uur

workshop-maxi

Shopper of rugzak maken

Model: Kies in deze workshop uit een shopper of rugtas. Incl laptop vak & ritsvak binnenin

Afmeting: klein = 33 x 27 x 8.5 cm,

groot = 41 x 32 x 11.5 cm

Investering: €247 of €82,33 p.p.

(in 3x te betalen)

Duur: 7.5 uur

Extra: inclusief luxe lunch

Monsak leer atelier

Stuur een berichtje of kom langs.

Orteliusstraat 15-D 1057 AR Amsterdam

Vind onze actuele openingstijden via Google.

Workshop Amsterdam: tas maken

Creatieve workshop in Amsterdam

Boek een workshop tassen maken en krijg een kijkje in de magische wereld van tassen maken. Ik hoor vaak zoveel verbazing tijdens de workshops. ‘Goh, ik wist niet dat dit allemaal met de hand werd gedaan’. Mensen denken snel dat aan alles een machine te pas komt, maar dat zijn wij, die machines. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen een inkijkje in het maakproces krijgen zodat je niet alles voor lief neemt. Hopelijk ga je daardoor de ambacht meer waarderen. 

Ik vind duurzaamheid erg belangrijk. Daarom maak ik tassen op maat. Dit is een tas die jarenlang meegaat omdat het aan al jouw eisen/wensen voldoet. Ik weet zeker dat deze tas je lievelingstas wordt. Ik maak de tas van gered leer. Dit is een geweldig materiaal, het is ijzersterk, wordt prachtig door de jaren heen en is makkelijk te repareren. Tuurlijk is die eerste vlek pijnlijk, maar daarna ga je ervan houden, met al zijn imperfecties. 

Tijdens de cursus tassen maken werk je zelf ook met gered leer. 

Zelf tassen maken

Tijdens het boeken van de workshop leren tassen maken in Amsterdam heb je keuze uit verschillende modellen die je kan maken. Je kan kiezen uit een schoudertas, een grote crossbody tas of een klein crossbody/heuptasje of een shopper/rugzak. En je kan gaan voor een cursus tassen maken van een halve dag of een hele dag. Ook als je twee linkerhanden hebt hoef je je geen zorgen te maken. Deelnemers met nul ervaring kunnen de sterren van de hemel stikken. Jij loopt het atelier uit met een one-of-a-kind tas die niemand anders heeft.

Monsak's creatieve workshops in Amsterdam hebben een prijskaartje. Wij staan voor kwaliteit boven kwantiteit. Bij ons geen massale groepen of half werk. Bij ons ben je in goede handen én loop je het atelier uit met een 100% zelfgemaakte tas!

Cursus tassen maken

Goede redenen om een workshop leren tassen maken te boeken:

- om tijd samen met een vriendin in te plannen, die je al een tijd niet hebt gezien, waarbij je ook nog eens iets gaafs maakt.

- als cadeau voor je moeder/dochter/beste vriendin/tante omdat jullie iets willen vieren.

- voor een kleinschalig vrijgezellenfeest (±15 personen), waarbij je met elkaar een tasje maakt. Dit kan in het atelier maar ook op locatie.

- omdat je zin hebt om uit je hoofd te komen en iets nieuws wil leren.

- omdat je helemaal into duurzaamheid bent en graag wil weten hoe een tas in elkaar zit.

- wanneer je een tasje helemaal naar je eigen smaak wil maken.

Een creatieve workshop volgen kan erg leuk zijn en goed voor je geest. Ons brengt het maken van een tas helemaal in het hier en nu. Lisanne van Bedrock werd er in ieder geval helemaal blij van!

Een workshop tassen maken is ook een perfect uitje om samen met je vriendin, zus of moeder te plannen. De workshop is ook een originele activiteit tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen of als bedrijfsuitje. Kletsen én je eigen unieke tas maken, wat wil je nog meer. Heb je hier interesse in? Laat het mij hier weten en dan kijken we hoe en wanneer we een unieke creatieve workshop kunnen inplannen, speciaal voor jullie op maat.

Welk model tas ga je maken?

Je hebt keuze uit verschillende workshops, ze vinden allemaal plaats in mijn atelier in Amsterdam en worden gegeven door mij of een van de workshop begeleiders. Hieronder leg ik per workshop uit waar je uit kan kiezen.

Workshop mini: je maakt in een ochtend/middag een schouder-/of heuptasje.

Workshop sak 3: je maakt in 4 uur een schoudertas.

Workshop sak 9: je maakt in 4 uur een crossbody tas.

Workshop maxi: je maakt in een dag een shopper of rugzak in een kleine of grote variant. Deze workshop is alleen op aanvraag te boeken.

Alle workshops in Amsterdam zijn te boeken als je geen ervaring hebt. We nemen je stap-voor-stap mee in het maakproces. Tijdens de workshop tas maken hoef jij niet bang te zijn dat het te moeilijk voor je is. De workshops zijn in kleine groepjes van max. 4 mensen. Wel is het aan te raden om te beginnen met de workshop mini.

Creatieve workshop Amsterdam voor vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje

In overleg kunnen wij de (no-sew) accessoire workshops ook op locatie geven. Zo hoeven jullie niet naar ons toe te komen maar komen wij naar jullie. Wij zullen een groot aanbod van leer, fournituren en tools meenemen. Het enige wat wij hiervoor nog hebben is een ruimte. Hiervoor worden eventueel extra reiskosten berekend. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op alle mogelijkheden voor jouw groepsuitje met collega’s, familie of vriendinnen.

Gered leer

Kom je een workshop tassen maken doen dan werk je alleen met gered leer. Daar worden alle monsak tassen ook van gemaakt. Gered leer is een verzamelnaam voor partijen leer die worden afgekeurd door hele strenge regels van grote modehuizen. Het kunnen ook testhuiden zijn of restpartijen. Wij redden dit leer, we snijden om beschadigingen heen en verwelkomen alle kleuren die zij links lieten liggen. Een duurzame manier om dit leer een tweede leven te geven. Lees meer over mijn werkwijze hier.

Tas op maat laten maken

Wil je toch graag het werk aan mij overlaten? Dan kan ik voor jou een tas op maat maken. Mijn passie is om jouw lievelingstas te maken. En maak met heel veel liefde ook de jouwe. Of het nou een model is gebaseerd op een monsak tas of dat we een heel eigen model voor jou maken, alles kan! Weet je nog niet precies wat je wil? We kunnen hierover brainstormen, dat kan live in het atelier of tijdens een video belafspraak. Dit noem ik een design date, boek hem hier. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat, bekijk deze video

Wil je een keer langskomen in het atelier in Amsterdam? Je bent altijd welkom. Bekijk hier de actuele openingstijden, zo sta je nooit voor een dichte deur. Heb je een vraag, mail me dan.

×