leren tas laten maken

De perfecte tas bestaat (niet)!

Ik geloof dat er geen perfecte tas bestaat. Hij is voor iedereen namelijk anders.

Hoe zou het zijn? Als er een einde zou komen aan je eeuwige zoektocht naar de perfecte tas? Wat een geld en miskopen zou dat besparen!

Mijn doel is jouw nieuwe lievelingstas maken. Daar is er maar één van, in de hele wereld. No worries, geen belachelijke dure merk prijzen. Zeker wel een investering.

Weten aan welke eisen jouw droomtas moet voldoen? Doe de test and find out!

in 3 stappen

leren tas laten maken

Hoe ziet jouw droomtas eruit?

Stap 1

Wil je beginnen bij een ontwerp van mij of heb je zelf een design uitgedokterd?

Bekijk mijn modellen of laat je hier inspireren door tassen die ik maakte naar een ontwerp van de klant.

Ik heb in 10 jaar duizenden tassen gemaakt dus ik kan je goed persoonlijk advies geven. Heb je nu al een vraag? Stuur mij dan direct een mailtje.

geef zoveel mogelijk deatails

Stap 2

Geef al je wensen door via het formulier hieronder. Vervolgens stuur ik je de link naar mijn agenda. Je kiest een datum en in tijdens deze design date - in het atelier of online - bespreken we je droomtas van top tot teen.

Mocht het nodig zijn stuur ik je stalen toe. Na een paar dagen ontvang je een offerte van mij. Na goedkeuring & betaling ga ik voor je aan de slag!

Voor een stukje verwachtingsmanagement vind je hier de prijslijst.

Meet your new bff

Stap 3

Ein-de-lijk is hij daar!

Geen teleurstellende zoektochten meer naar dé tas, miskopen of rondsjouwen met een hele batterij 'net-niet' tassen.

This bag got's you back. Kan jij weer verder met je leven!

Ik stuur je droomtas op of je mag hem gezellig op komen halen in het atelier.

Laat je inspireren

Ik heb inmiddels duizenden tassen gemaakt. Bij mij ben je in goede handen.

Wil je zien welke tassen ik maakte naar ontwerp van de klant? Bekijk ze hier.

Heb je een monsak model op het oog en wil je meer informatie? Klik hieronder.

monsak leer atelier

Stuur een berichtje of kom langs.

Orteliusstraat 15-D 1057 AR Amsterdam

Bekijk de actuele openingstijden hier.

Tas laten maken

Personaliseren

Ben je opzoek naar een specifieke leren tas die net even anders is dan je in de winkel vindt? Dan ben je bij monsak zeker aan het juiste adres. Weet je nog niet zo goed hoe jouw ideal tas eruit moet zien? Doe dan onze Doe de quiz om erachter te komen. Aan alle handgemaakte tassen van monsak kan je kleine of grotere aanpassingen maken zodat de tas helemaal eigen wordt. Denk hierbij aan extra ritsvakje of een ander soort hengsels. Dit noemen wij personaliseren. Ook kunnen we een logo, tekst of je initialen in het leer laten laseren, ook een leuk idee als cadeau voor je werknemers. Bij monsak maken we elke tas via bestelling (behalve onze leren rugzakken). Dit doen we omdat we weten dat jouw ideale leren tas er altijd weer net anders uit zou komen te zien dan bij een ander. Zo dat jij rond kan lopen met een leren tas met een persoonlijke touch. Heb jij al een droomtas in gedachten? Alleen kan je hem niet vinden of je hebt al een droomtas die opgedragen is? Dan kan je bij monsak een leren tas op maat laten maken. Je kan helemaal zelf bedenken hoe jouw leren tas er uit komt te zien. Hoe gaaf is dat?!

Gepersonaliseerde monsak tas

Bij monsak werken we met niet met een vaste collectie. We willen namelijk voor jou een leren tas maken die echt helemaal bij je past. Zodat jij geen concessies hoeft te doen. Daarom maak jij de keuzes. We hebben verschillende soorten modellen die je kunnen inspireren. Daar kan jij je persoonlijke touch aan geven. Je kan de handgemaakte tas op meerdere manieren personaliseren. Extra ritsvakjes, andere kleuren, meerdere hengsels, initialen erin zetten enzovoort. Zo kan je er voor zorgen dat de monsak tas jouw ideale leren tas wordt. En het zorgt er ook voor dat wij niet met onnodige voorraden zitten die toch net niet helemaal passen bij je smaak. Dat is zonde toch. Je weet hierdoor dat de leren tas echt speciaal voor jou gemaakt wordt en dat niemand met diezelfde leren tas zal rondlopen! Om een nog beter beeld te geven van het proces van het maken van een tas om maat, bekijk deze video.

Je eigen tas laten maken

Iedereen is anders, met andere wensen en behoeften. Heb je een idee in je hoofd alleen geen idee hoe je het moet uitwerken? Dan zijn we samen een gouden combinatie voor jouw nieuwe lievelingstas. We gaan kijken hoe we jouw droomtas tot leven kunnen brengen. Of is je lievelingstas helemaal op? Margriet maakt graag een nieuwe versie voor je. We kunnen je leren tas met alle handige vakjes bijna namaken of zelfs verbeteren op bepaalde punten. Nadat we natuurlijk goed afscheiden hebben genomen van je oude tas ;). Als je een eigen ontwerp in je hoofd hebt dan kan Margriet je helpen met het vertalen van dat ontwerp naar een haalbaar design en op die manier je leren tas maken. Je kiest alles zelf, het leer, de vakjes, de hengsels. Twijfel je tussen de soorten leer? Geen probleem, wij sturen je leerstaaltjes zodat je het thuis in je handen kan hebben en live kan zien. Zoek jij een bijzondere kleur leer? Margriet kan voor je op zoek gaan naar dat ene kleurtje. Als je door deze processen bent gegaan met Margriet en er beslissingen zijn genomen dan heb je in ongeveer 4 weken een spiksplinternieuwe leren tas die echt helemaal samen is gesteld door jou.  

Het kan ook zijn dat je vanwege medische oorzaak een tas nodig hebt. Dit zijn meestal niet de mooiste tassen, maar wel heel noodzakelijk. We hebben al voor verschillende klanten dit soort tassen van leer gemaakt. Zo voelt het dan toch net wat meer als een mooie tas in plaats van alleen maar een noodzakelijke tas. Margriet vindt het echt heel fijn om dit te kunnen doen en ziet het ook als een uitdaging om met je mee te denken en oplossingen te vinden waar nodig is.

Tas gemaakt van eco leer

De tassen van monsak worden allemaal met de hand gemaakt in ons atelier in Amsterdam. Hierbij respecteren we milieu en dier. Dit doen we door gebruik te maken van milieuvriendelijk leer, wat we zelf gered leer noemen. Gered leer is het leer dat is afgekeurd door de grote merken (denk hierbij aan de mode-industrie, maar ook de auto-of meubelindustrie) en wij een nieuw leven geven. Het leer wordt afgekeurd door bijvoorbeeld de kleur of kleine beschadigingen. Hierbij monsak snijden we om de beschadigingen heen en hebben we steeds wisselende kleuren in de collectie. Hierdoor is elke leren tas uniek en zal je niet snel iemand tegenkomen met precies dezelfde leren tas. 

Naast het gebruik van milieuvriendelijke/ gerecycled materialen om leren tassen te maken, worden ze op een duurzame manier vervoerd. Monsak werkt samen met fietskoeriers.nl, om ervoor te zorgen dat jouw pakket met de fiets of elektrische bestelwagen naar jouw huis wordt gebracht.

We hopen dat je zo lang mogelijk plezier beleeft aan de leren tas. Daarom spuiten wij lederen tassen altijd van te voren in. En geven wij levenslange garantie op je leren tas. Als je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen, of kan je langskomen in het atelier in Amsterdam. Laat het voor de zekerheid wel altijd even weten of je langskomt, zo sta je nooit voor een dichte deur.

Workshops tassen maken Amsterdam

Wil je zelf een tas maken? En ben je ook zo benieuwd wat er bij komt kijken om een tas te maken? Volg dan bij ons een creatieve workshop om je eigen leren tas te maken in Amsterdam. We geven twee verschillende creatieve workshops de mini en de maxi. Bij de mini maak je eigen leren crossbody tas of heuptas, die je perfect kan gebruiken als je nieuwe festival tas. Dit is een workshop van een halve dag (ochtend of middag). We doen dit met vier deelnemers. Als jij deze workshop met een groepje zou willen volgen dan kan dat natuurlijk ook. Neem in dat geval even contact met ons op dan kunnen we je vertellen over de mogelijkheden. De workshop maxi is alleen op aanvraag te boeken. Bij de maxi maak je eigen leren shopper of rugzak, deze kun je goed gebruiken als leren school- of werktas. Ben je nou bang dat dit te moeilijk voor jou is? Dan hoef je helemaal geen zorgen te maken, je wordt stap voor stap meegenomen in het proces. Dat je zelfs met twee linkerhanden deze creatieve workshop kan volgen. Maar ook voor iemand met meer ervaring is de workshops leuk, leer is namelijk een makkelijk en mooi materiaal om mee te werken. En het leukste van allemaal is dat je op het einde van de dag naar huis gaat met een unieke leren tas, die niemand anders heeft. 

In deze video krijg je een goed beeld van hoe de workshop eruit ziet.

Langs komen in ons atelier in Amsterdam

Tot slot is het ook altijd fijn om te weten dat je zeer welkom bent in ons atelier in Amsterdam. Dat kan zijn om gewoon even binnen te lopen en kennis met ons te maken, maar ook om het over je nieuwe leren tas te hebben. Dat laatste doen we graag op afspraak zodat we echt de tijd voor je hebben. Mocht je nou niet langs willen of kunnen komen dan kan de afspraak ook heel gemakkelijk online plaatsvinden. We doen dit dan het liefste via videobellen zodat we je de verschillende opties kunnen laten zien. En dit voelt toch heel persoonlijk! Je kan via dit formulier een afspraak inplannen. Heb je nog andere vragen, neem dan contact met ons op.

×