[Tas op maat] Jani

[Tas op maat] JaniSpeciaal voor Jani maakte ik deze persoonlijke shopper

 

"Prachtig maatwerk van duurzaam leer en super service."

Jani

Dit vindt Jani van de tas;

“De tas die ik door Margriet heb laten maken draag ik dagelijks met trots. De tas is volledig op maat gemaakt van prachtig leer met een verhaal. Monsak zit op een hele mooie locatie, en je voelt bij het betreden dat je een echt atelier binnenkomt waar mooie spullen worden gemaakt, maar dan op een hele vrijblijvende manier. Je voelt je uitgenodigd. Verder is de service top, ik kreeg binnen no time reactie en voor dat ik het wist had ik al een paar stalen leer thuis liggen om uit te kiezen. 

Voor de prijs die je betaald krijg je bij Monsak producten van hoge kwaliteit en met een verhaal. Naast de tas heb ik ook een portemonnee laten maken die door het meedenken van Margriet uiterst handig en minimalistisch is. Verder voel je de hoge kwaliteit van het leer als je de producten van Margriet in je handen hebt. Kortom, als je van tassen houdt, van kwaliteit, unieke producten met een verhaal, mooi design en goede service, dan zit je bij Monsak helemaal goed!”

 

The making of…

Zelf een (rug)tas op maat laten maken? 

 

Lees hier alle info, of boek meteen een Design Date.

 

Bekijk op google wat klanten over ons zeggen.

×