[Tas op maat] Lenie

[Tas op maat] LenieSpeciaal voor Lenie maakte ik deze medische tas

"Toen vonden we de site van Monsak, daar lazen wij dat je zelf kunt zeggen hoe je je tas wilt hebben. Wij hebben kontakt opgenomen met Margriet, nou ja, een schot in de roos!"

Lenie 

Het verzoek

Van de opdracht die Lenie mij gaf werd ik heel blij. Dit zijn voor mij de krenten uit de pap. Maar het is ook een spannende klus die mij uit mijn comfort zone haalt omdat hij zo specifiek is. De onderdelen van de hartpomp moeten wel echt passen natuurlijk en de tas moet lekker dragen. 
Lenie liet mij de originele tas zien die ze bij haar pomp kreeg. Deze heb ik helemaal nagemeten. De tas kon niet in het atelier blijven omdat Lenie alleen die tas heeft. Nu snapte ik hoe frustrerend dat voor haar was. Niet alleen het dragen van de pomp maar ook dat het zo’n saaie functionele tas is. 
Het doel was een tas te maken die heel mooi zou zijn en waarvan je niet door hebt dat er een pomp in zit. Speciaal voor een etentje en een dagje uit. Want ook Lenie heeft zin zich af en toe op te doffen! Dat is heel goed gelukt en ik ben trots op het resultaat.

Dit vindt Lenie van de tas...

Laat ik mij even voorstellen, mij naam is: Lenie Holdinga.
In februari, dit jaar is er bij mij een LVAD, (steunhart) geplaatst, als je uit het ziekenhuis wordt ontslagen worden de batterijen en controller in een bijbehorende tas mee naar huis gegeven. Het is een heel handige tas, overal is om gedacht, maar ik dacht: ja het is wel een handige tas, maar ik rommel ermee in de tuin en ik doe klusjes in huis ermee, ik heb hem dag en nacht in gebruik, eigenlijk zou ik wel een mooie leren tas willen hebben. Dus zijn wij, mijn man en ik, op internet gaan zoeken, en toen vonden we de site van Monsak, daar lazen wij dat je zelf kunt zeggen hoe je je tas wilt hebben. Wij hebben contact opgenomen met Margriet, nou ja, een schot in de roos! Margriet wilde graag voor mij aan de slag, vond het een uitdaging, want ze had een hoop tassen gemaakt maar nog nooit een LVAD-tas. Wij zijn naar haar toegegaan en Margriet heeft de maten genomen, gekeken hoe het allemaal zat en is aan de slag gegaan voor mij. 
Ik heb nu een prachtige tas, van mooi leer, en wat net zo belangrijk is, net zo handig als de originele, maar dan veel luxer. Ik ben er ontzettend wijs mee, en krijg ook veel complimentjes, de tas ziet er van buiten uit als een mooie leren schoudertas, en dat vind ik ook heel fijn. Wat ik maar zeggen wil, als u denkt over een mooie leren tas voor een LVAD, Margriet weet hoe zo’n tas in elkaar steekt, zij doet het met veel enthousiasme, en….. ze kan het!

The making of…

Zelf een (rug)tas op maat laten maken? 

 

Lees hier alle info, of boek meteen een Design Date.

 

Bekijk op google wat klanten over ons zeggen.

×