[Rugtas op maat] When Sara Smiles

[Rugtas op maat] When Sara Smiles

Review van Sara:

" Zo mooi, zo fijn, zó praktisch, zo liefdevol en goed gemaakt! Wat een tas :) Deze is nu hopelijk voor de rest van m’n leven bij me - aangezien hij speciaal op maat is gemaakt, komt dat vast goed! Van tevoren heb ik met Margriet van @monsakbags m’n wensen doorgesproken (het wordt ook m’n werktas dus veel praktische eisen), zodat hij helemaal perfect is voor MIJ. Ik koos het leer zelf uit – een warm-geen-bruinige kleur die goed matcht bij de rest van m’n garderobe Soepel en niet stijf (dat had ook gekund). Margriet gebruikt heel bewust alleen restleer dat ze opkoopt, afgedankt door andere merken omdat het relatief kleine stukken zijn met oneffenheden (die anders worden weggegooid, maar waar ze prima omheen kan werken). Ik wilde m’n tas een paar centimeter langer dan ‘standaard’ zodat m’n laptopsleeve erin past. Met vakjes aan de binnenkant om alles te ordenen én een vak aan de buitenkant zodat ik snel m’n spullen kan pakken als ik onderweg ben, een diep telefoonvak aan de zijkant, etc. Na onze design date heeft ze hem zelf, tot in detail met de hand, gemaakt in haar atelier in Amsterdam. Zo bijzonder om dit proces van dichtbij mee te maken en een goeie reminder hoeveel tijd en liefde er in mooie producten zit. Deze week heb ik ‘m met Frankie opgehaald en ik ben er ZO BLIJ MEE. Echt een toptas: ruim, praktisch, súper stevig en gemaakt door iemand die ik hoog heb zitten. "

Bekijk hier de Giftguide van When Sara Smiles voor duurzame cadeau inspiratie

Zelf een (rug)tas op maat laten maken? 

Lees hier alle info, of boek meteen een Design Date.
 
Bekijk op google wat klanten over ons zeggen.
×