[Team] Cherry

[Team] Cherry

Cherry is een van onze workshop begeleiders en helpt de workshoppers met veel enthousiasme. Ze heeft een grote passie voor maken.

 

Hoe ben jij bij monsak terecht gekomen?

Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om iets te doen met mijn verlangen bij te dragen aan duurzaamheid en mijn passie voor maken. De Facebook-post waarin gevraagd werd om een workshopbegeleider kwam als geroepen.

 

Waarom hoor jij bij de monsak familie?

Ik voel me thuis bij monsak omdat alles draait om liefde voor het materiaal, het ambacht en duurzaamheid. Maar wel met het doel om een perfect product te bieden waar de eigenaar jaren plezier van heeft. De lat ligt hoog en dat motiveert mij om het beste uit mezelf te halen.

 

Wat is je favoriete model en waarom?

Ik vind het vooral heel tof dat je bij monsak terecht kunt voor maatwerk. Je weet zelf als geen ander hoe je je tas gebruikt, wat je meedraagt en waar je bij bestaande modellen tegen aan loopt. Een tas speciaal voor jou gemaakt, die daar perfect bij aansluit – hoe tof is dat?

 

Hoe ziet jouw ideale weekend er uit?

Een yogales, een stevige wandeling in een groene omgeving, een gezellige lunch met vriendinnen en dan ‘s middags een museum bezoeken of juist chillen op de bank met een goed boek: heerlijk!

 

Wat voor leuke dingen doe je als je niet voor monsak werkt?

Doordeweeks werk ik in het sociaal domein. Ik zet me elke dag met veel plezier in om meer kwaliteit van leven te creëren voor mensen met een beperking.

 

Welke skill wil je graag nog leren?

Ik denk dat ik nu in een fase zit waarin ik de skills die ik de afgelopen tijd heb opgedaan wil verdiepen en verankeren. Even geen nieuwe dingen oppakken maar genieten van wat ik kan en daar beter in worden dat wordt mijn intentie voor de komende tijd.

×