Workshop tassen maken Amsterdam

Workshop tassen maken Amsterdam

Maak een shopper of leren rugzak tijdens de workshop-maxi. Ga de uitdaging aan en leer je eigen shopper of rugtas te maken. Wij nemen je stap voor stap mee en aan het eind van de dag loop je trots het atelier uit met een nieuwe ervaring, een trots gevoel én een nieuwe tas. Wij weten inmiddels dat iedereen het kan!

 

 

 

 

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop-maxi ga je in één dag een leren shopper of leren rugtas maken. Helemaal zelf, onder onze begeleiding. We beginnen de dag met het bepalen welk model jij gaat maken. Ben jij iemand die een schoudertas draagt of draag je liever een rugtas?

Beide modellen zijn in 2 maten te maken:

Klein: 33 cm x 27 cm x 8,5 cm

Groot: 41 cm x 32 cm x 11,5 cm

Als jij je keuze hebt gemaakt gaan we gered leer™ uitzoeken. We hebben een groot aanbod aan verschillende kleuren. Je kan je tas in één kleur maken of verschillende soorten leer met elkaar combineren. We vertellen je hieronder meer over het duurzame leer wat wij gebruiken. Heb jij je favoriete leer gekozen? Dan kunnen we je tas voor gaan bereiden voor het stikwerk. Geen stress. We gaan eerst oefenen achter de naaimachine. Zo krijg je een idee wat je te wachten staat.

Wanneer je tas in elkaar is geplakt en alle onderdelen klaar liggen om in elkaar te naaien gaan we eerst lunchen. Even wat moed in eten en drinken 😉 Onze lieve buren van De Huiskamer van Rembrandt verzorgen de lunch. Mocht je nog een wandeling willen maken in ons Rembrandtpark dan kan dat. Met frisse moed kan je beginnen aan het middag programma.

Na het oefenen zetten wij je aan het werk. Elke stap doen wij samen. Je kan het vergelijken met een sportlesje. Jij komt met goede zin en de sportinstructeur vertelt je wat je moet doen.

Langzaamaan zie je de tas ontstaan onder je handen. Wie had dat gedacht? Zelf een leren tas maken. Dat kan jij gewoon! Jij gaat zoveel vriendinnen jaloers maken.

We maken alle kleine details af, zorgen dat er een laptop vak in zit met een ritsvak. Ja een ritsvak, Geen zorgen. Ook daar loodsen we je doorheen. Je bekijkt hoe lang je de hengsels wilt hebben. Precies op jouw maat gemaakt. Fantastisch toch?

De laatste loodjes. De tas is klaar en we draaien hem binnenste buiten. Nu kan je het resultaat echt niet geloven. De naden slaan we plat met een hamer zodat hij er heel mooi uitziet en je er echt mee voor de dag kan komen. Je hebt nu al zin om hem te gaan showen.

Apetrots kijk je naar het eindresultaat. Wie had dat gedacht!? Wij wel. Geloof je ons nu?

De prijs voor deze workshop is €227 pp. Dit is inclusief een heerlijke luxe lunch bij onze buren van de Huiskamer van Rembrand. 

 

→ Boek hier de workshop-maxi op aanvraag

 

Omdat de workshop maxi alleen op aanvraag te boeken is kunnen we eventueel ook op een doordeweekse dag plannen en kan je met je eigen groepje (van min 4 mensen komen). Vul dit formulier in of mail dan even dan overleggen we.

Wil je liever een klein schoudertasje maken? Bekijk dan onze workshop-mini. 

 

 

 

 

 

 

Meestgestelde vragen over workshops leren tas maken

Ik heb geen ervaring met naaimachines, kan ik meeden?
Iedereen kan dit. Ook jij! Ervaring is niet nodig want die mag je van ons lenen. Tijdens deze privé workshop heb ik alle aandacht voor jullie en beloof ik je dat je apetrots de deur uit loopt met een tas. Zelf gemaakt. 
 • Werk je in de de workshops ook met gered leer™?
 • Ja, alles wat we met leer maken in het atelier is van gered leer™. Dit zijn partijen leer die worden. afgekeurd door hele strenge regels van grote modehuizen.Wij redden dit leer, we snijden om beschadigingen heen en verwelkomen alle kleuren die zij links lieten liggen.
  • Kan ik zelf een kleur leer kiezen?
   Ja, graag zelfs, want wij willen dat jij je eigen tas samenstelt waar jij blij van wordt. Je kan niet alleen je eigen kleur leer kiezen (we hebben rollen met leer waar je uit kan kiezen), maar ook oa. je eigen rits. En je kan er zelfs voor kiezen om je tas met verschillen soorten leer te maken.  

   

   

   

   

   

  ×