Design Date plannen

Ben je enthousiast, en wil je een nieuwe lievelingstas door mij te laten maken?

Laten we een afspraak plannen om al je wensen te bespreken. Geen stress. Je hoeft nog niet te weten hoe die eruit komt te zien. Je ideale tas ontstaat tijdens de date. Ik heb al 5000+ tassen gemaakt dus je bent in goeie handen.


Hoe bereid je je voor?

• Bedenk wat je fijn - en minder prettig - vindt aan alle miskopen of afgedragen tassen in je kast

• Bepaal of je een rugtas wilt laten maken of liever een ander model

• Wil je speciale vakjes voor specifieke spulletjes (denk aan medicijnen, OV chipkaart of e-reader), fantaseer hier ook alvast over

• Maak hieronder een afspraak en ik zie je binnenkort

Kies hieronder een datum

Zo werk het..

Een Design Date in het atelier

Meer inspiratie?

Lees hier over alle mogelijkheden.

Werkwijze monsak

Gered leer™

Kom je een tas maken dan werk je alleen met gered leer™. Daar worden alle monsak tassen ook van gemaakt. Gered leer™ is een verzamelnaam voor partijen leer die worden afgekeurd door hele strenge regels van grote modehuizen. Het kunnen ook testhuiden zijn of restpartijen. Wij redden dit leer, we snijden om beschadigingen heen en verwelkomen alle kleuren die zij links lieten liggen. Een duurzame manier om dit leer een tweede leven te geven. Lees meer over mijn werkwijze hier.

 

Tas op maat laten maken

Wil je toch graag het werk aan mij overlaten? Dan kan ik voor jou een tas op maat maken. Mijn passie is om jouw lievelingstas te maken. En maak met heel veel liefde ook de jouwe. Of het nou een model is die we personaliseren of een heel eigen model van jou maken, alles kan! We kunnen hierover brainstormen, dat kan live in het atelier of tijdens een video belafspraak. Dit noem ik een design date, plan hem via dit formulier in. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat, bekijk deze video

 

Wil je een keer langskomen in het atelier? Je bent altijd welkom. Bekijk hier de actuele openingstijden, zo sta je nooit voor een dichte deur. Heb je een vraag, mail me dan. 

Het atelier

Stuur een berichtje of kom langs.

Orteliusstraat 15-D 1057 AR Amsterdam

Vind onze actuele openingstijden via Google.

×