Privé workshop

Privé workshop

Heb je al een tijdje een van onze workshops in gedachten maar kan je niet in het weekend of wil je met een eigen groepje langs komen?


Dat kan! Want je kan ook een privé workshop boeken! Hoe? Mail ons.

 

Goede redenen om een workshop te boeken:

  • om tijd samen met een groepje in te plannen, die je al een tijd niet hebt gezien, waarbij je ook nog eens iets gaafs maakt.
  • als cadeau voor je moeder/dochter/beste vriendin/tante omdat jullie iets willen vieren.
  • voor een kleinschalig vrijgezellenfeest (max 6 personen), waarbij je met elkaar een tasje maakt.
  • omdat je zin hebt om uit je hoofd te komen en iets nieuws wil leren.
  • omdat je helemaal into duurzaamheid bent en graag wil weten hoe een tas in elkaar zit.
  • wanneer je een tasje helemaal naar je eigen smaak wil maken.

Een creatieve workshop volgen kan erg leuk zijn en goed voor je geest. Ons brengt het maken van een tas helemaal in het hier en nu. Lees hier hoe Bedrock dat ook ervaren heeft in ons atelier.


Een workshop tas maken is ook een perfect uitje om samen met je vriendin, zus of moeder te plannen. De workshop is ook een originele activiteit tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen of als bedrijfsuitje. Kletsen én je eigen unieke tas maken, wat wil je nog meer. Heb je hier interesse in? Laat het mij hier weten en dan kijken we hoe en wanneer we een unieke creatieve workshop kunnen inplannen, speciaal voor jullie op maat.Creatief uitje voor vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje

Staat er een vrijgezellenfeestje gepland, mag jij het organiseren en heb je zin in een creatieve workshop? Of moet je het bedrijfsuitje dit jaar organiseren? Kom samen met je vriendinnen/collega’s een workshop volgen in ons leer atelier in Amsterdam. De workshop mini kan in overleg met maximaal 6 mensen worden gedaan. 

Bekijk voor een workshop met een grotere groep mensen deze blog

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op alle mogelijkheden voor jouw groepsuitje met collega’s, familie of vriendinnen.


Creatieve workshop Amsterdam

Ben jij benieuwd hoe een tas gemaakt wordt? En of jij dat zelf zou kunnen?


Boek een workshop en krijg een kijkje in de magische wereld van tassen maken. Ik hoor vaak zoveel verbazing tijdens de workshops. ‘Goh, ik wist niet dat dit allemaal met de hand werd gedaan’. Mensen denken snel dat aan alles een machine te pas komt, maar dat zijn wij, die machines. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen een inkijkje in het maakproces krijgen zodat je niet alles voor lief neemt. Hopelijk ga je daardoor de ambacht meer waarderen. 


Ik vind duurzaamheid erg belangrijk. Daarom maak ik tassen op maat. Dit is een tas die jarenlang mee gaat omdat het aan al jouw eisen voldoet. Ik weet zeker dat deze tas je lievelingstas wordt. Ik maak de tas van gered leer. Dit is een geweldig materiaal, het is ijzersterk, wordt prachtig door de jaren heen en is makkelijk te repareren. Tuurlijk is die eerste vlek pijnlijk, maar daarna ga je ervan houden, met al zijn imperfecties. 

 

 

Zelf tassen maken

Bij een workshop in mijn atelier mag je alles zelf doen en zelf uitkiezen. Je mag zelf je leer uitkiezen, dat is best wel lastig omdat we zoveel mooie soorten leer hebben. Wel 30 kleuren. Voor iedereen wat wils. Of je nou een neutrale tas wil maken of juist gaat voor een gek kleurtje! Na het kiezen snijd je zelf het leer snijden. Als we alle stappen hebben voorbereid zet je zelf, achter de naaimachine, de tas in elkaar. No worries, we gaan eerst nog even oefenen voordat je voor het ‘echie’ gaat. Alle aspecten mag je zelf ervaren.


Als je een workshop boekt kan je kiezen uit twee soorten. De workshop mini en de workshop maxi. Bij de workshop mini maak je in een halve dag (ochtend of middag) een kleine tas. Je mag kiezen of je voor een schouder- of heuptasje gaat. Dit zijn handige tasjes om te gebruiken als je een avondje uit bent, even de hond uitlaat of boodschapjes moet doen. Zo heb je altijd je essentials bij je. Bij de workshop maxi maak je in één hele dag een shopper of een rugzak. In beide modellen is er te kiezen uit 2 formaten. In het grote model past zelfs een laptop. Dus ook heel handig als werktas te gebruiken. Alle grote tassen krijgen een binnenvak met ritsvak en zijn af te sluiten met een rits aan de bovenkant. Lekker veilig dus.


Voor de workshops heb je geen ervaring nodig, wij loodsen je er stap-voor-stap doorheen. 

Ook als je twee linkerhanden hebt hoef je je geen zorgen te maken. Ook deelnemers met nul ervaring kunnen de sterren van de hemel stikken. Jij loopt het atelier uit met een one-of-a-kind tas die niemand anders heeft. 


Monsak workshops hebben een prijskaartje. Wij staan voor kwaliteit boven kwantiteit. Bij ons geen massale groepen of half werk. Bij ons ben je in goede handen én loop je het atelier uit met een 100% zelfgemaakte tas!

 

 

Gered leer™

Kom je een tas maken dan werk je alleen met gered leer. Daar worden alle monsak tassen ook van gemaakt. Gered leer™ is een verzamelnaam voor partijen leer die worden afgekeurd door hele strenge regels van grote modehuizen. Het kunnen ook testhuiden zijn of restpartijen. Wij redden dit leer, we snijden om beschadigingen heen en verwelkomen alle kleuren die zij links lieten liggen. Een duurzame manier om dit leer een tweede leven te geven. Lees meer over mijn werkwijze hier.

 

Tas op maat laten maken

Wil je toch graag het werk aan mij overlaten? Dan kan ik voor jou een tas op maat maken. Mijn passie is om jouw lievelingstas te maken. En maak met heel veel liefde ook de jouwe. Of het nou een model is die we personaliseren of een heel eigen model van jou maken, alles kan! Weet je nog niet precies wat je wil? Doe dan de quiz. We kunnen hierover brainstormen, dat kan live in het atelier of tijdens een video belafspraak. Dit noem ik een design date, plan hem via dit formulier in. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat, bekijk deze video

 

Wil je een keer langskomen in het atelier? Je bent altijd welkom. Bekijk hier de actuele openingstijden, zo sta je nooit voor een dichte deur. Heb je een vraag, mail me dan. 

 

 

×