Leren laptoptas

Het is tegenwoordig heel gewoon om een laptop voor je werk te gebruiken, zodat je ook thuis aan de slag kan. Want thuiswerken, daar zijn we de laatste jaren maar al te bekend mee geworden. En nu we weer meer naar kantoor gaan dan is dat best veel sjouwen van werk naar huis. Daarom is een laptoptas belangrijk om je laptop goed in te kunnen beschermen. (en je rug/schouders ;))

Maar er is één probleem, een laptoptas is vaak zo degelijk en saai. En je wil er toch wel een beetje stylish verantwoord uitzien als je onderweg bent en naar klanten toe gaat. Met een leren laptoptas maak je een goede eerste indruk, dus dan kan je het maar beter goed doen!  Bij Monsak is een leren laptoptas niet alleen gemaakt met oog voor degelijkheid maar juist ook met oog voor stijl. Om goed mee voor de dag te komen. Met een clean design. En natuurlijk mega praktisch ingericht.

Stel zelf een tas samen, samen met mij, zodat we niet alleen aan al jouw eisen kunnen voldoen maar ook omdat we hierdoor geen grote voorraden hebben van leren tassen die misschien niet helemaal perfect zijn. We willen je niet met een goeie leren tas naar huis laten gaan maar met de beste tas. Doe de rugzak tour om erachter te komen hoe jouw ideale tas eruit ziet. Twijfel je over een kleur of soort leer? Ik kan altijd kleur staaltjes opsturen zodat je makkelijker je keuze kan maken.

Kijk naar de onderstaande verschillende soort leren laptoptassen en bepaal zelf welke jouw favoriet is. De leren tassen worden allemaal handgemaakt in het atelier in Amsterdam. Kan je niet wachten en wil je meteen aan de slag? Boek een Design Date met mij, online of offline in het atelier.

Monsak maakt stijlvolle, representatieve zakelijke tassen in Amsterdam. We gebruiken duurzaam gered leer voor onze tassen.

Stijlvol en representatief
Met deze leren laptoptas kan je bij een klant aankomen. Een leren tas waarmee jij jezelf en je klant serieus neemt. Door het tijdloze ontwerp maakt hij elk outfit af en is hij ook goed te dragen in je vrije tijd.


Gemaakt van gered leer

Een duurzame tas door haar materiaal en geproduceerd in Amsterdam.
Gered leer zijn partijen die worden afgekeurd door beschadigingen.
Wij snijden hier omheen en verwelkomen deze partijen die anderen links laten liggen.


Praktische binnenkant

Niet alleen mooi maar ook handig. Hij beschermt je dure laptop, heeft genoeg ruimte voor een waterfles, extra paar schoenen en nog veel meer.
Leer is heel sterk en dit dit allemaal makkelijk te tillen.

Voor welk model tas ga je voor een laptoptas?

Rugzakken met laptopvak

Rugzak voor werk

De sak 7 leren rugzak is mijn persoonlijke favoriet. Ik (Margriet, eigenaresse van Monsak) fiets veel en ik vind het daarom prettig om een leren rugzak te dragen. Zo heb ik beide handen vrij om mijn stuur vast te houden en zelfs nog ruimte voor een extra leren shopper of sporttas onder mijn arm of aan het stuur. Aan deze leren rugzak heb ik korte hengsels gemaakt omdat ik het fijn vind de leren tas af en toe in mijn hand te dragen wanneer ik bijvoorbeeld in de rij sta bij de supermarkt of bij het in- en uitstappen van de trein. De breedte van de hengsels maken de tas extra sterk.

In de sak 7 leren rugzak zitten handige vakjes aan de zijkanten voor een flesje water en zonnebril of paraplu. Ik vind het erg handig om deze spullen binnen handbereik te hebben.

Voor mij is dit de ideale leren werktas door de inhoud, sterke hengsels, simplistische look en vele vakjes.

sak 11

Leren crossbody/shopper

Ik vind het bij leren tassen fijn om voor een strak model leren tas te gaan waar alles zijn plek heeft, terwijl de tas er toch elegant en tijdloos uitziet.

Zoals je kan zien is de sak 11 daar een goed voorbeeld van. In deze leren tas past een 15 inch laptop met gemak en dan heb je ook nog ruimte voor je lunch en andere spullen. Omdat iedereen weer een andere manier van dragen het fijnste vind heb ik bij deze leren tas twee modellen gemaakt. Beiden leren tassen hebben korte hengsels zodat je hem goed kan vasthouden. Je kan dus zelf kiezen of je liever je leren tas crossbody draagt of toch liever over je schouders.

Kan je niet kiezen? No worries, ik kan ook een mix van 2 modellen voor je maken. Zodat je geen keuze hoeft te maken Dat is zo fijn aan het zelf kunnen samen stellen van je tas. Je maakt de keuzes die voor jou het beste werken. En koop nooit meer een tas die niet echt voldoet aan jouw wensen.

ontwerp jouw ideale tas

Stel zelf een laptop tas samen

Zijn wel al in de buurt van je droom tas met onze leren tassen modellen? Maar heb je specifieke wensen? 

Bijvoorbeeld over de afmeting van de leren tas of het aantal vakken? Voor iedereen is de ideale tas toch net even anders.

Ik kan speciaal voor jou je ideale tas maken. Bekijk hier de video over dit proces.

personaliseer je eigen laptoptas

Heeft een van de bovenstaande modellen je interesse gewekt? Wij kunnen hem voor jou maken. Je kan het model zo houden als hij al perfect voor jou is, maar je kan ook kleine aanpassingen eraan doen. Voor iedereen is de ideale leren tas toch net iets anders. Zo zie je bij onderstaande voorbeelden. Je kan er voor kiezen om korte of lange hengsels toe te voegen aan de tas voor nog meer draagcomfort, of om andere vakken te creëren voor jouw gebruikersgemak. Ook kan je kiezen voor je eigen favoriete soort leer en een ander kleurtje kiezen voor de hengsels. Twijfel je over welk leer je het mooiste vindt? We kunnen je leer staaltjes opsturen zodat je het leer even in het echt kan zien en voelen. Je mag natuurlijk ook langskomen.

Wil je dat jij en je collega’s je kunnen onderscheiden met een zakelijke leren laptoptas? Dan kan helemaal wanneer je logo mooi is aangebracht op de tas. Wij werken samen met Uncover Lab, zij kunnen logo’s en/of tekst op leer laseren. 

Leren laptoptas - jouw eigen ontwerp laten maken

Heb jij een eigen ontwerp van een leren laptoptas gemaakt? Ik kan niet wachten om hem voor je tot leven te brengen.

Dit werkt als volgt:

1. Boek een Design Date
2. Tijdens de Design Date bespreken we al je wensen. Dit kan in het atelier of online. Leer stalen stuur ik via de post.
3. Je krijgt een offerte en na goedkeuring & betaling ga ik voor je aan de slag
4. Binnen drie à vier weken is je droomtas klaar!

Wil je graag meer weten over het maken van je eigen ontwerp? Bekijk deze pagina, deze video of neem contact op.

Zelf een leren shopper of rugzak maken? Volg een workshop in Amsterdam

Je bent van harte welkom in ons atelier in Amsterdam om je eigen werktas of laptoptas te komen maken. Deze workshop maxi is op aanvraag te boeken. Stap voor stap zullen we je meenemen in het proces. Dit begint met het kiezen van leer vervolgens ga je snijden, plakken en uiteindelijk stik je de tas zelf in elkaar achter de machine. Een one-of-a-kind tas van duurzaam leer, bedacht en gemaakt door jou!

Ervaring is niet noodzakelijk maar het kan je wel helpen. Volg eerst de workshop mini (schoudertasje of heuptasje) om de basis van leer snijden en stikken te leren. Of ga voor de workshop sak 3 schoudertas of workshop sak 9 crossbody tas maken in de middag.

Bekijk deze video om een goede indruk te krijgen van de workshops.

monsak werkwijze

Gered leer = duurzaam leer

Voor alle producten wordt bij Monsak uitsluitend gebruik gemaakt van gered leer. Leer dat wordt afgekeurd door de strenge regels van modehuizen. Het is leer van hoge kwaliteit en door om de beschadigingen heen te snijden maken we in het atelier op een duurzame en bewuste manier al jaren de mooiste tassen.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Made in Amsterdam = lokale productie

Alle tassen worden gemaakt in ons eigen atelier in Amsterdam-West. Je bent altijd welkom om de modellen tassen te bekijken en ons aan het werk te zien. Check wel even van te voren of we er zijn, want anders kom je misschien voor een dichte deur te staan. Je kunt ook zelf je tas komen maken tijdens een van de workshops die wij aanbieden. We begeleiden je door het gehele proces bij zowel het kiezen van het leer, het snijden van de patronen tot aan het stikken achter de machine. Na een paar uur loop je met een zelfgemaakte tas de deur uit. Lees hier meer over de workshops.

Monsak leer atelier

Stuur een berichtje of kom langs.

Orteliusstraat 15-D 1057 AR Amsterdam

Bekijk de actuele openingstijden hier.

×