Leren shopper

Heb je wel eens stilgestaan bij het woord shopper? Dit is dus een ideale tas voor tijdens het… je raadt het al… shoppen! Waarschijnlijk heb je ook altijd van alles mee in je tas. Shoppers zijn daar wel ideaal voor. Bij monsak weten wij wel raad met leren shoppers. Al doet die naam de modellen ook niet genoeg eer aan. Het zijn ook hele handige leren schoudertassen die bijvoorbeeld perfect zijn voor naar je werk.

De modellen leren schoudertassen van monsak zijn heel veelzijdig. Ze zijn super praktisch maar tegelijkertijd zijn het plaatjes om te zien waardoor je echt met een eyecatcher rondloopt. Je zal de complimentjes in je zak moeten steken.

Bij monsak hebben we ervoor gekozen om onze leren tassen speciaal voor jou te maken (met uitzondering van de leren rugzak). Dit wil zeggen dat je als je bij ons een tas koopt, je kan kiezen voor een bestaand model of kan kiezen voor een tas naar jouw eigen ontwerp. Zo maken wij de lerentas voor jou en voorkomen wij dat wij voorraden hebben van tassen die misschien net niet aan jouw behoeftes voldoen. 

Deze pagina is een inspiratie pagina voor de leren schoudertas. We hebben verschillende voorbeelden van leren shopper modellen zodat je voor elke gelegenheid je mooiste tas hebt. Van leren laptoptas tot dagelijkse leren handtas. Kijk naar onze modellen en bepaal zelf welke jouw favoriet is. Het is mogelijk om dat favoriete model tas te kiezen en die te laten maken.

De leren tassen worden met de hand gemaakt en het gebruikte leer is duurzaam, meer informatie daarover vind je hier. Ben je benieuwd naar hoe de leren tassen er in het echt uitzien? Je bent altijd welkom in ons atelier in Amsterdam. 

Leren schoudertassen: de verschillende modellen

sak 6 & 8

De sak 6 leren shopper is onze vertaling van een linnen tasje. In een upgrade natuurlijk want deze shopper is gemaakt van gered leer. Het model is lekker recht toe recht aan met een binnenvak en de tas is afsluitbaar met een ritssluiting. Er past A4 in. Ook goed te gebruiken voor werk dus.

De sak 8 leren schoudertas is een echte alleskunner. Deze leren schoudertas lijkt misschien niet zo ruim maar ondertussen zitten er allerlei handige vakjes in en ook is je laptop helemaal veilig in zijn eigen laptopvak. Hij is dus heel praktisch maar vermomd als super elegante shopper. De tas is goed te gebruiken voor zowel werk als een dagje weg.

Hoppa van je werk naar een etentje, kan gewoon. En je kan deze tas dus zo personaliseren dat je er ook korte hengsels aan laat maken, voor extra draaggemak.

sak 10 & 11

Het meeste klassieke model wat we in de collectie hebben is de leren sak 10. Deze beauty is tijdloos en blijft mooi. De sak 10 is zo’n leren tas die je zowel voor je werk kan gebruiken als in je vrije tijd. Hij heeft een speciaal vak voor je laptop, dus die hoef je niet thuis te laten. We hebben dit model leren handtas in 2 maten. De sak 10 en de sak 10 klein. Zo kan je kiezen uit de maat die het beste bij jou past. 

De laatste soort leren schoudertas die we in de collectie hebben is de sak 11. Een echte officebag. Deze tas is op 2 manieren draagbaar:

lange hengsels voor over je schouders korte hengsels om hem met de hand te dragen

Hier kan je wel mee op je werk komen of naar je klanten gaan, want dit is een echte power tas! Hij straalt echt professionaliteit uit en heeft natuurlijk ook veel ruimte voor een laptop en al je paperassen. 

Personaliseer je shopper

Hebberig geworden van de leren tassen? Alle leren tassen kunnen voor jou gemaakt worden. Wij werken niet met een vaste collectie omdat we graag jouw lievelingstas willen maken. Omdat deze voor iedereen toch net even anders is kan je van M een van de bovenstaande modellen schoudertassen je perfecte tas laten maken. Dit wil zeggen dat je de leren tas zonder aanpassingen kan bestellen in jouw favoriete kleur en soort leer maar ook dat je moeiteloos de grootte van de tas of het aantal vakken aan kan passen en het contrast van de garens en de ritsen opvallender zou kunnen maken. Zo zie je bij onderstaande voorbeelden. Je kan er voor kiezen om korte of lange hengsels toe te voegen aan de leren tas voor nog meer draagcomfort en gebruikersgemak. Ook kan je kiezen voor je eigen soort leer en kan Margriet zelfs voor jou leer zoeken. Twijfel je over welk leer je het mooiste vindt? We kunnen je leer staaltjes opsturen zodat je het leer even in het echt kan zien en voelen. Je mag natuurlijk ook langskomen.

Schoudertas - jouw eigen ontwerp laten maken

Weet jij al precies wat voor leren tas je zoekt? Wij maken de perfecte tas voor jou op maat. Dit werkt als volgt:

1. Maak een afspraak met Margriet bij Monsak, dit kan ook online.
2. Werk samen met Margriet je design uit. Zo krijg je alvast een beeld van jouw droomtas. Je kiest een model, het leer, de hengsels, de rits en de fournituren. Dit kan in het atelier maar ook op afstand, dan kan door middel van staaltjes via de post.
3. Wij gaan voor je aan de slag.
4. Binnen drie à vier weken is je droomtas klaar en kunnen wij de tas opsturen of je mag de tas komen halen in het atelier.

Wil je graag meer weten over het maken van je eigen ontwerp? Op deze pagina lees je er meer over of neem contact met ons op.

Zelf een leren shopper maken? Volg een workshop in het atelier.

Je bent van harte welkom in ons atelier om je eigen werktas of laptoptas te komen maken. Stap voor stap zullen we je meenemen in het proces. Dit begint met het kiezen van leer vervolgens ga je snijden, plakken en uiteindelijk stik je de tas zelf in elkaar achter de machine. Een one-of-a-kind tas van duurzaam leer, bedacht en gemaakt door jou!

ZELF EEN LEREN SHOPPER OF RUGZAK MAKEN? VOLG EEN WORKSHOP IN AMSTERDAM

Je bent van harte welkom in ons atelier in Amsterdam om je eigen werktas of laptoptas te komen maken. Stap voor stap zullen we je meenemen in het proces. Dit begint met het kiezen van leer vervolgens ga je snijden, plakken en uiteindelijk stik je de tas zelf in elkaar achter de machine. Een one-of-a-kind tas van duurzaam leer, bedacht en gemaakt door jou!

De praktische info:

De workshop maxi is alleen op aanvraag te boeken
met een privé groep van minimaal 3 personen.

De workshop is van 10.00 – 17.00 uur (incl. één uur lunchen bij onze buren van De Huiskamer van Rembrandt)

De prijs is €257 (incl. materiaal & lunch)

Locatie: monsak atelier

Lokale productie van gered leer

Monsak werkwijze

Gered leer = duurzaam leer

Voor alle producten wordt bij Monsak uitsluitend gebruik gemaakt van gered leer. Leer dat wordt afgekeurd door de strenge regels van modehuizen. Het is leer van hoge kwaliteit en door om de beschadigingen heen te snijden maken we in het atelier op een duurzame en bewuste manier al jaren de mooiste tassen.

Lees hier meer over onze werkwijze.

 

Made in Amsterdam = lokale productie

Alle tassen worden gemaakt in ons eigen atelier in Amsterdam-West. Het atelier is tevens een winkel. Je bent altijd welkom om tassen te bekijken en ons aan het werk te zien. Je kunt ook zelf je tas komen maken tijdens een van de workshops die wij aanbieden. We begeleiden je door het gehele proces bij zowel het kiezen van het leer, het snijden van de patronen tot aan het stikken achter de machine. Na een paar uur loop je met een zelfgemaakte tas de deur uit. Lees hier meer over de workshops.

monsak leer atelier

Stuur een berichtje of kom langs.

Orteliusstraat 15-D 1057 AR Amsterdam

Bekijk de actuele openingstijden hier.