Het klassieke model leren schoudertas

Wat een beauty is dit model leren shopper toch! Zo tijdloos qua design en er is aan alles gedacht want hoe vaak heb jij een tas bij je? En hoe vaak wissel je van tas? Ik hoor vaak dat mensen slechts 1 tas gebruiken. Voor werk, voor een dagje weg, voor een bezoekje aan de ouders. Dat vinden ze fijn. Dan hoeven ze niet de inhoud van de leren schoudertas over te hevelen. Hoe irritant als je handcrème in die andere handtas is achtergebleven?!

Er is dus 1 tas nodig zowel voor werk als voor vrije tijd gebruik. Groot genoeg om boodschappen in te doen. Een plekje voor je laptop, apart van alle andere inhoud. een ritsvakje voor kleine spullen waar je snel bij wil kunnen. En dat geheel vormgegeven in een stijlvol, clean, tijdloos design wat fijn draagt. Even optellen. Dan kom je op de sak 10 leren schoudertas uit. En dan hebben we ook nog eens een sak 10 klein in onze collectie zodat, als je de sak 10 te groot vindt, we de leren shopper in een maat kleiner voor je hebben. Kom je langs in Amsterdam om te passen? Lees hier meer info over de sak 10.

Wat maakt de sak 10 nou zo handig? Laten we dichter naar het design kijken.

Het design

• Formaat is geschikt voor A4 en 13″ laptop
• Aan de binnenkant zit gouden skai deelvak voor je laptop met ook een ritsvakje op het deelvak (22 cm x 26 cm)
• Hengsel lengte: 58 cm
• Sterke hengels waarmee hij makkelijk 5 kg kan dragen
• Gemaakt van gered leer in Amsterdam
• Bekijk hier de prijslijst

Sak 10 en sak 10 klein

Afmetingen

Sak 10 klein: 38 cm × 30 cm × 8 cm

Sak 10: 42 cm x 36 cm x 8 cm

De leren shopper sak 10 is bedacht met in Margriet haar achterhoofd een tijdloos, clean model tas. Dit is de leren versie van monsak. Hiernaast vind je de afmetingen van de sak 10 zodat jij precies weet of je favoriete spulletjes met je mee kunnen in deze leren shopper. Zo voorkomen we verrassingen en weet je waar je aan toe bent. Wij willen dat jij niet zomaar een tas koopt, maar eentje die jou in al jouw gemakken voorziet zodat jij geen andere tas meer nodig hebt.

Leren schoudertas in gebruik

Leren shopper voor een dagje ... shoppen!

Deze sak 10 leren shopper is een hele slimme tas. Hij is slim omdat hij door het ontwerp heel veilig is. Er hangt een klep over de opening. Daardoor kan de leren tas niet open als je hem om je schouders hebt hangen. Wil je iets uit je tas halen? Laat dan het voor hengsel los. Et voilà! Nu kan je de klep open doen en kan je erin. Klaar met afrekenen? Klep dicht, Hengsel eroverheen, arm erdoor. Op slot!

En neem onderweg naar je favoriete winkelstad in je leren schoudertas een mooi magazine mee, een flesje water, wat lekkers, een paraplu en natuurlijk extra stoffen tasjes voor al je aankopen! Bescherm je telefoon van de rest door hem in het aparte vak aan de binnenkant te doen. Er kan meer in dan je denkt. En tegelijkertijd is hij precies goed zo.

Leren werktas / laptoptas voor de She boss

Zoek je een leren schoudertas, voor je werk of studie, die niet te groot is maar waar je wel je laptop in kwijt kan? Dan is dit jouw leren tas. Super praktisch met een simplistisch design. Deze leren shopper is groot genoeg voor je laptop (inclusief laptophoes), A4 en een flesje water. Zonder dat je leren tas een bodemloze put wordt waar je niets meer in terug kan vinden. En handig dat er een extra vakje in zit waar je je sleutels of telefoon in kwijt kan zodat je die altijd makkelijk kan pakken.


Nieuwe favoriete leren shopper

Grote kans dat jij jouw leren tas combineert als je gaat werken en daarna misschien ook nog wel een etentje bij vriendinnen hebt. En ook dat kan heel goed met deze schoudertas van leer. Dit is ons meest klassieke model, tijdloos en ontzettend veelzijdig. Met deze leren shopper kan je moeiteloos door van werk naar een etentje met een hele mooie leren tas. Gemaakt van gered leer en je hebt levenslange garantie om te zorgen dat jij op deze leren tas kan rekenen. The bag that’s got your back!


Dan is het tijd voor de vraag; hóe kunnen we jou aan jouw nieuwe leren shopper helpen?

Je hebt keuze uit 3 manieren:

1. Leren shopper personaliseren

Ben je verliefd geworden op deze leren tas maar zie je hem liever in een andere kleur of met langere hengsels? Geen nood!  Binnen ± 3 weken heb je jouw unieke leren monsak tas in huis. Helemaal speciaal voor jou gemaakt, door niemand anders gedragen. Op die manier maakt Margriet leren tassen op bestelling en zullen we nooit met voorraden zitten opgescheept. Daarbij is het voor Margriet belangrijk om een tijdloze leren tas te creëren die een leven lang meegaat. Kies het leer wat het beste bij je past, we versturen leer staaltjes, mocht je niet goed kunnen kiezen. Dan kan je die thuis even goed bekijken en een weloverwogen keuze maken. Naast het leer kan je ook kiezen of je nog andere aanpassingen aan het model wil hebben. Zo kan je kiezen om bv. korte hengsels toe te voegen of een extra vakje. Een andere mogelijkheid is om je logo op de leren tas te laten zetten. Dit doen wij in samenwerking met Uncoverlab. Zij laseren het logo of de tekst in het leer. Is het helemaal duidelijk hoe jouw leren tas eruit gaat zien? Binnen ± 3 weken heb je jouw unieke monsak leren tas in huis.

De tassen in het echt zien? Kom langs in ons atelier in Amsterdam.

2. Zelf je tas samen stellen met Margriet

Wil je een leren schoudertas maar heb je een ander ontwerp hiervoor in je hoofd? Daar kan Margriet jou bij helpen om zo jouw nieuwe leren tas te creëren vanuit jouw eigen ontwerp? Ze gaat graag voor je aan de slag. Samen bepreken we jouw ideeën en werken we dit uit tot een haalbaar tas design. Dit kan een afspraak zijn in het atelier in Amsterdam maar dit kan ook op afstand, door middel van bv. Facetime. Zodat je niet naar het atelier in Amsterdam hoeft te komen maar wel persoonlijk contact hebt. Nadat alles duidelijk is besproken duurt het ± 4 weken en dan is jouw leren tas klaar. Plan je design date in! Bekijk hier de video over een tas laten maken.

3. Workshop leren tas maken in Amsterdam

Zou jij wel eens zelf aan de slag willen gaan met het maken van een leren tas? Benieuwd naar alle stappen die daarbij komen kijken? Daar hebben wij een leuk uitje voor bedacht. De workshop mini. In deze creatieve workshop van een halve dag (kan in de ochtend of de middag) ga jij zelf stap-voor-stap een leren heup- of schoudertasje maken. Bang dat het te moeilijk is voor je? No worries, we helpen je en je zal zien dat ook jij met een heel leren tasje naar huis gaat. 

Zou jij heel graag zelf een grotere leren tas willen maken? Onze creatieve workshop maxi die de hele dag duurt is dan wat voor jou. In deze workshop heb je de keuze om een leren shopper of rugzak te maken. Foto’s van de designs en meer info over de workshops vind je hier.

En dan...

Is je nieuwe leren tas klaar? Dan kan je ervoor kiezen om je tas op te komen halen in ons atelier in Amsterdam. Bekijk hier de locatie en onze actuele openingstijden.

Bezorgen kan ook, dat gaat via fietskoeriers. Jazeker, ook de bezorgservice is duurzaam!

De afstand tussen de depots wordt met een elektrische bus afgelegd. Als er bij jou geen fietsers werkzaam zijn, dan wordt het met de elektrische bus geleverd.
Meer info op de bezorgservice pagina.

Wij vinden het belangrijk dat jij een tas koopt die jaren lang mee gaat. Daarom maken wij onze leren tassen met veel zorg en aandacht van gered leer. Lees daar hier meer over.

Duurzame leren schoudertas

Duurzaamheid vinden wij heel belangrijk bij monsak. 

Oprichtster Margriet is altijd bezig met het toepassen van de meest duurzame keuzes in het maakproces. Zo gebruikt ze ‘gered leer’ voor alle tassen. Dit zijn partijen leer die worden afgekeurd door hele strenge regels van grote modehuizen. Wij redden dit leer, we snijden om beschadigingen heen en verwelkomen alle kleuren die zij links lieten liggen. Zo voorkomen wij dat leer wordt vernietigd. Dit mooie leer is kwalitatief nog steeds hoogstaand leer en juist heel erg mooi leer. Margriet houdt ervan om kleuren te gebruiken die goed te combineren zijn en of juist heel neutraal en aards zijn of juist lekker eye-catching. Monsak leren tassen zijn goed te herkennen!

Daarbij worden onze leren tassen via fietskoeriers.nl verstuurd waardoor ook daar een duurzaam aspect aan zit. Op het moment dat er in jouw stad/dorp geen fietskoeriers actief zijn wordt de fiets ingeruild voor een elektrisch busje. 

Handgemaakt in Amsterdam

Alle monsak leren tassen worden in ons atelier in Amsterdam met de hand gemaakt. Oftewel een lokaal product wat in kleine hoeveelheden is gemaakt. Daarbij komt dat bij monsak veel producten op bestelling worden gemaakt waardoor er geen verspilling plaatsvindt. Slow fashion in zijn pure vorm, niet gebonden aan tijdelijke trends maar tijdloos!

Op monsak leren tassen zit levenslange garantie, omdat de tas niet voor even maar voor een heel leven gemaakt is. Leer is een natuurproduct en gaat alleen maar meer leven naarmate je de leren tas jaar in jaar uit blijft gebruiken. 

Hoe zorg je nou eigenlijk goed voor je leren tas? Lees onze onderhoud tips of bestel een bus leerspray bij je tas. Elke 6 maanden inspuiten en klaar is Kees! Mocht je met je leren tas bij ons atelier in Amsterdam in de buurt zijn en je tas kan een frisse spuit beurt gebruiken om extra beschermd te worden dan mag je altijd langskomen, wij doen dan graag voor je.

monsak leer atelier

Stuur een berichtje of kom langs.

Orteliusstraat 15-D 1057 AR Amsterdam

Bekijk de actuele openingstijden hier.

×