creatief teamuitje origineel personeelsuitje amsterdam bijzonder workshop teamuitje

Origineel en creatief teamuitje? Ga tassen maken!

Op zoek naar een origineel en bijzonder teamuitje in Amsterdam dat het teamgevoel versterkt en jullie creativiteit naar boven haalt? Stop met zoeken en ga lekker samen tassen maken! Dit creatieve teamtuitje zit bomvol plezier, stimuleert teamwork en je leert ook nog eens een nieuwe vaardigheid. In dit artikel bespreken we waarom het zo belangrijk is om af en toe met het team iets leuks te gaan doen. We gaan ook dieper in op waarom een workshop tassen maken de perfecte keuze is voor een bijzonder teamuitje in Amsterdam!

Waarom een workshop als creatief teamuitje?

Hard werken verdient waardering, toch? En wat is er beter dan dat te vieren met een origineel teamuitje! Waarom zou je gaan voor een alledaags uitje als je ook kunt kiezen voor een bruisende, creatieve workshop? Hier zijn een paar redenen waarom een workshop perfect is voor een creatief teamuitje met kleine teams:

4 reden waarom een workshop perfect is als origineel teamuitje

 1. Teamwork en samenwerking
  Samen aan een creatief project werken schept een band. Het is een kans om elkaar op een andere manier te leren kennen, terwijl je samen een nieuwe vaardigheid leert. Win-win dus!
 2. Creatieve uitdaging
  Wie houdt er niet van om een pauze te nemen van het werk en te genieten van wat pure creativiteit? Een workshop als teamuitje is dé kans om creatief te zijn, nieuwe ideeën te bedenken en gewoon plezier te hebben samen!
 3. Ontwikkelen van nieuwe vaardigheden
  Een creatieve workshop is geweldig om nieuwe dingen te leren en jezelf eens op een andere manier uit te dagen dan op je werk. Wie weet ontdek je dat die stille boekhouder eigenlijk een verborgen talent heeft voor het maken van tassen!
 4. Ontsnap aan de dagelijkse sleur
  Je kunt natuurlijk een workshop organiseren die past bij de dagelijkse werkzaamheden, maar het is soms goed om even aan de dagelijkse 'sleur' te ontsnappen. Een creatief teamuitje is hier natuurlijk perfect voor!

Kortom, kies voor een creatief teamuitje!

Als je zin hebt in wat anders dan de gewone kantoordagen en je creativiteit een boost wilt geven, dan is een creatief teamuitje precies wat je nodig hebt! En als je op zoek bent naar iets speciaals, waarom dan niet kiezen voor een workshop waarbij je leert hoe je je eigen tassen kunt maken? Monsak nodigt jullie van harte uit in het atelier in Amsterdam!

Tassen maken bij Monsak als origineel teamuitje

Komen jullie tassen maken bij Monsak? Bij ons kun je een privé workshop boeken in ons bruisende atelier in het hart van Amsterdam! Tijdens het originele teamuitje in Amsterdam krijg je de unieke kans om te werken met gered leer™️ en je eigen duurzame tas te ontwerpen. Dit speciale teamuitje is niet alleen leuk en goed voor teambuilding, maar het helpt ook om afval te verminderen en hergebruik te stimuleren. Dus het is een slimme én leuke keuze voor een creatief teamuitje!

Bij dit toffe bedrijfsuitje in Amsterdam ga je niet alleen met een zelfgemaakte tas naar huis, maar krijg je ook de kans om je creatieve kant te ontdekken en te delen met anderen. Het programma, dat een ochtend of middag duurt, is speciaal opgezet zodat je écht kunt genieten van het maken van leren tassen. En we zijn er altijd om je te helpen! Wil je ook zo'n gaaf teamuitje boeken in Amsterdam? Bezoek dan de volgende pagina om meer te lezen: Workshop leren tassen maken in Amsterdam. Wil je direct een prive workshop boeken? Bezoek dan deze pagina: Privé workshop aanvragen.

 

creatief teamuitje origineel personeelsuitje amsterdam bijzonder workshop teamuitje tassen workshop

×