[Tas laten maken] op maat

[Tas laten maken] op maat

Ben jij ook zo iemand die zoveel ‘net-niet’ tassen heeft liggen maar zou je het liefste een combinatie van al die tassen in één willen? 

Veel vrouwen verspillen tijd en geld aan miskopen. Ze kopen een tas die bijna perfect is. Ze zijn de zoektocht beu of komen er pas later achter dat het een mis match is. De miskopen stapelen zich op in je kast, ‘want weggooien is ook zo zonde’... 

Goed nieuws, je kan je zoektocht naar jouw perfecte tas EIN-DE-LIJK staken. Want bij monsak ben je aan het juiste adres. Toen ik monsak bijna 10 jaar geleden begon, had ik namelijk ditzelfde probleem. Daaruit is mijn lievelingstas gekomen, de rugzak, sak 7. En ik jou hier ook bij helpen. Ik kan jouw nieuwe favoriete leren tas voor jou op maat maken. 

Doe de quiz om erachter te komen hoe jouw ideale tas eruit ziet.

Je kan daarbij inspiratie halen uit mijn eerdere modellen of als basis een eigen ontwerp gebruiken. Ik heb daar een hele handige tool voor, je kan een design date met mij inplannen om alle mogelijkheden door te spreken.


Handgemaakte tas 


Een geweldige extra van een monsak tas is dat je duurzaam bezig bent. Elke tas wordt handgemaakte in het atelier in Amsterdam, dus lokaal geproduceerd. Ook zijn alle tassen gemaakt van gered leer. Dit is leer van restpartijen of wat niet helemaal voldoet aan de (belachelijk) hoge eisen van de afnemers. We snijden om eventuele foutjes heen en voila, je hebt een tas van leer dat one of a kind is. Doordat ik niet met een collectie werkt wordt er kleinschalig en naar vraag geproduceerd. Hierdoor worden er geen onnodige producten gemaakt.


Tas op maat


Heb jij je oog op mijn lievelingstas? De sak 7 is via de webshop te koop. 

 

 

Wil je graag een model van mij customizen? Ik heb een aantal mooie modellen tassen die ik voor jou kan maken. Van strakke laptoptas tot een klassieke handtas. Kijk hier voor meer inspiratie. Deze modellen zijn een indicatie, je kan hier nog helemaal je eigen draai aan geven door de hengsels aan te passen, extra vakjes toe te voegen en door zelf je eigen leer te kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld een schoudertas laten maken met een extra hengsel zodat je hem ook crossbody kan dragen en daar makkelijker mee kan fietsen.


Door al mijn ervaring kan ik jou goed helpen met het vinden van een model tas wat het beste bij jou past. Of het nou gaat om een crossbody tas, een rugtas, een schoudertas of een combinatie, het kan allemaal.


Heb jij zelf een idee voor een ontwerp dan kan dat natuurlijk ook. Zou jij bijvoorbeeld een combinatie van oude favoriete tassen willen, of ben je geinspireerd door een designer bag? Of heb je werkelijk geen idee maar wil je dat ik met je meedenk wat de mogelijkheden zijn? Van model tot het soort leer tot het soort garen, Ik neem je stap voor stap mee in het maakproces en zo komen jullie samen tot het uiteindelijke ontwerp. Dit doe je allemaal tijdens een design date met mij. Ben je enthousiast geworden en wil je ‘m meteen inplannen, vul dan dit formulier in.


In deze video kan je ook goed zien hoe het proces van het laten maken van een tas op maat bij mij op het atelier er uit ziet.



Tassen maken


Zodra je samen met mij alles hebt doorgesproken ga ik voor jou aan de slag om jouw ideeën tot leven te brengen. In de tussentijd kan jij alvast dagdromen over je nieuwe leren tas. Een paar weken later kan jij jouw handgemaakte leren tas ophalen of sturen wij hem naar je toe via fietskoeriers.nl, onze duurzame bezorgservice. Zo weet je dat het hele proces duurzaam is als je bij monsak een tas laat maken.




Creatieve workshop Amsterdam


Je kunt ook kiezen voor een uitdaging waarbij je zelf de handen uit de mouwen steekt. Dit kan tijdens de workshop tas maken op het atelier. Bij deze creatieve workshop in Amsterdam maak jij helemaal eigenhandig een tas. Tassen maken is het leukste wat Margriet doet dus ze vind het te gek om ook jou te laten ervaren wat daar allemaal achter zit en ook zodat je bewuster bent van het proces wat erin gaat zitten. Je zal het niet voor mogelijk houden wat jij allemaal in huis hebt, maar met behulp van een van de begeleiders zal jij helemaal stap voor stap het proces ervaren en met je eigen resultaat apetrots weer naar huis gaan aan het eind van de workshop. Begin maar alvast na te denken wat voor kleur leer je zou willen gebruiken voor jouw eigen tasje. De workshops worden elk weekend gegeven, bekijk hier welke datum jij zou willen komen. Je kunt ook kiezen voor de workshop maxi, deze wordt op aanvraag gegeven. Bij deze workshop kan je kiezen tussen een shopper of rugzak model tas. Deze workshop duurt de hele dag, met tussendoor een heerlijke lunch op onze kosten. 


Voor zowel mensen met twee linkerhanden als voor iemand met meer ervaring zijn de workshops leuk, leer is namelijk een makkelijk en mooi materiaal om mee te werken. Maar het allerleukste van allemaal is dat je op het einde van de dag naar huis gaat met een unieke tas, die niemand anders heeft. 


In deze video krijg je een goede indruk hoe de workshops eruit zien in het atelier.


Een creatieve workshop volgen kan erg leuk zijn en goed voor je geest. Dus het is een perfect uitje om samen met je vriendin, zus of moeder te plannen. De workshop is ook een originele activiteit tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen of als bedrijfsuitje. Kletsen én je eigen unieke tas maken, wat wil je nog meer. Heb je hier interesse in? Laat het ons hier weten en dan kijken we hoe en wanneer we een unieke creatieve workshop kunnen inplannen, speciaal voor jullie op maat.

 

 

Tas Amsterdam


Denk je na het lezen van deze informatie, ik wil ook wel zo’n tas uit Amsterdam met een verhaal? Dan ben je van harte welkom in het atelier in Amsterdam. Is dit niet handig voor je of vind je het fijner om digitaal contact te leggen? Geen probleem, dan plan je online een design date met mij in. Heb je nog andere vragen? Neem contact op en dan helpen we je verder. Hopelijk tot snel!
×